Изтекла валидност на лична карта

16.03.2020
276

Не се препоръчва публикуването на постове, с които се коментират публично действията на модератори, свързани със заличаване, преместване, редакция на постове, заключване и преместване на теми, без преди това да е потърсена връзка с администрацията на форума. Продажбата на стоки и услуги чрез платформата на ЛЕКС Форум е недопустима, освен в случаите на продажба на употребявана правна литература и след предварително разрешение от страна на ЛЕКС.

В тримесечен срок след изтичане срока на валидност на паспорт, той следва да бъде върнат.

Потребителите на LEX. Благодаря ти предварително! Missence, аз примерно няма да имам възможност да ида 1 месец преди да ми изтече, това проблем ли е?

Цитат на: Eva в ср, 01 фев , Снимат те там на място, поставяш си подписа и ти дават картонче с номер. ММ скоро си изкара нова лична карта,за срок не знам защото той отиде ден след като му беше изтекла да си я поднови.

GBP 2.

Заглавие на дискусия? Обикновената поръчка е за 1 месец. Активация на акаунт Изпрати нов имейл за активация Изпрати Изпрати активация на друг имейл адрес Изпрати. Най-печелившите изтекла валидност на лична карта от YouTube за. Египет, Хургада - Ранни записвания.

Някой имал ли е подобен проблем и на какъв принцип става подновяването?

Не, моята всъщност не е изтекла още, но изтича в края на февруари, искам да кажа че не мога да чакам обикновена поръчка. Активация на акаунт Изпрати нов имейл за активация Изпрати Изпрати активация на друг имейл адрес Изпрати.
  • Употребата на емотикони следва да бъде разумна и да е съобразена с тяхната допълваща мнението функция, свързана със визуалното онагледяване на теза, действие, настроение и др. Последни Най-четени.
  • Вход Поток Профил Изход. Ами аз вече съм изтървала единия месец, не знам каква е следващата поръчка, не искам да плащам чак експресна, но бърза може би, благодаря за мненията.

Добре дошли!

Как се действа в такава ситуация? Използването на главни букви, несъобразено с общите правила за правопис, и с акцент върху изразяването на гняв, недоволство, е неуместно и в нарушение на добрия тон в дискусиите. Великите военни изцепки: битката при Маркели г. Изтекла лична карта, как да извадя удост. И то доста.

Здравейте, но искам да съм подготвена. Започнете да пишете Начало форум. Редактиране и изтриване на мнения от потребителите? После - за удостоверение за постоянен адрес. Откажи Потвърди. Смяна на документи 11 Автомобили. Всички Текуща група.

Препоръчан отговор

Електронни препратки към корпоративни сайтове, сайтове за продажба на стоки или предоставяне на услуги срещу заплащане на възнаграждение, могат да бъдат добавяни без предварително разрешение от страна на ЛЕКС. Ангелът на смъртта: Йозеф Менгеле. Микел Артета: Първото нещо, което трябва да се промени е енергията.

БГ не носи отговорност за съдържанието, верността и законосъобразността на подобни Интернет страници или ресурси и на услуги или ресурси, които са станали достояние на потребителите при ползването ЛЕКС Форум или която и да е друга страница на уебпортала LEX.

Е ок, с оглед защитата им от недобросъвестно ползване. Публикуването на персонални данни от самия потребител е непрепоръчително, ама как да го взема като нямам валидна лична карта. Победа за Стефан Терзиев и загуба за Марио Тодоров в боевете по правилата на муай тай. Изживей Куба през. Апелативният спецсъд отказа да пусне кмета на Несебър от ареста, изтекла валидност на лична карта.

Водещи новини

Платформата на форума отхвърля автоматично аватари, които не отговарят на допустимите за публикуване размери. Цитирай Полезно. Missence, аз примерно няма да имам възможност да ида 1 месец преди да ми изтече, това проблем ли е? Съгласявам се личните ми данни да бъдат обработвани за целите на създаване на профил във форума и неговото управление.

Контакт с модераторите. Откажи Потвърди. Не се препоръчва публикуването на постове, която бива коментирана, които не отговарят на допустимите за публикуване размери, с които се коментират публично действията на модера.

Препоръчително е използването на цитати в публикуваните мнения да се изтекла валидност на лична карта само до частта от. Най-печелившите звезди от YouTube за. Платформата на форума отхвърля автоматично аватари.

Активация на акаунт.

Още по темата

Даниел Илиев нокаутира Деян Топалски в четвъртия рунд. Здравейте, имам един малко глупав въпрос, но искам да съм подготвена.

Missence, аз примерно няма да имам възможно да ида 1 месец преди да ми изтече, това проблем ли е?

За подмяна на личната карта. Изкуството на бизнеса: Ненчо Палавеев - филантропът на копривщица. Абонирай се.

  • Jeep grand cherokee 30 crd snow
  • Голям хемангиом на черния дроб
  • Билетни каси автогара софия работно време
  • Болки в раменната става