Регионален инспекторат по образование ямбол

11.01.2020
409

Рейтинг Резултати по индикатори Резултати по институции Карта на прозрачността Статистика Сравнителен рейтинг Свързани въпроси. Резултати по институции.

Загора 1. Toggle navigation. Публикуван ли е отчет за изпълнението на програмните бюджети за годината? Има ли в Интернет страницата публикувана информация за извършени плащания по договори за обществени поръчки? Прилага ли институцията програмен формат на бюджет само министерства, държавни агенции? С приятели. Ловът в село Камен връх забранен до 10 януари

Последвайте. Къде ще посрещнете Рождество Христово. Благотворителен базар "Помогни на дете в нужда" се. Представена ли е структура на администрацията органограма. Стефка Белчева - ст.

AIP in English. Румяна Никова — представител Съюза на работодателите към средното образование Юридически лица с нестопанска цел 1. Къде ще посрещнете Рождество Христово?

Стойко Стойков е новия началник на РИО-Ямбол

Публикувани ли са наименованието, адреса, телефона и работното време на звеното в съответната администрация, за контакти с граждани? Може да зададете на Вашия браузър да блокира такива "биксвитки", но сайтът ни може да не функционира добре. Институцията е първостепенен разпоредител с бюджет?

Председател на съвещателния орган е зам. Има ли данни за последна актуализация? Помогнете, за да ни има! Каква информация е публикувана?

Връзки Анкети. Извън България при роднини. Публикувани ли са наименованието, експерти от Регионалния инспекторат по образование, адреса. Публикуван ли е отчет за изпълнението на програмните бюджети за полугодието.

Стефка Делчева - ст. Публикуван ли е в Интернет страницата бюджет на институцията. Публикувани ли са регионален инспекторат по образование ямбол Интернет страницата годишни финансови отчети на институцията.

Съдия от Ямбол с награда от Висшия съдебен съвет. Извън България при роднини. Рейтинг Резултати по индикатори Резултати по институции Карта на прозрачността Статистика Сравнителен рейтинг Свързани въпроси.

Има ли списък на индивидуалните актове: заповеди, решения?

Откриха нов случай на африканска чума по свинете край Реклама Контакти. AIP in English. Публикувана ли е тримесечна информация за разходите регионален инспекторат по образование ямбол бюджетни програми. Тези "бисквитки" ни позволяват да измерим броя посетители на сайта и източниците, от които те го досъпват!

Публикуван ли е отчет за изпълнението на програмните бюджети за полугодието.

Стефка Белчева — ст. Помогнете, за да ни има! Каква информация е публикувана? Има ли в Интернет страницата публикувана информация за извършени плащания по договори за обществени поръчки? Загора 1.

Детски рисунки украсиха предколедно полицията в Сливен. Димитрина Георгиева, гл. Представени ли са услугите, които предоставя институцията. Извън България при роднини. Публикуван ли е отчет за изпълнението на програмните бюджети за полугодието. Публикувани ли регионален инспекторат по образование ямбол в web страницата самите декларации за конфликт на интереси.

Кои общински съветници дариха заплатите си за последния Публикувани ли са в Интернет тримесечните отчети за изпълнението на бюджетите.

Публикуван ли е програмният формат на бюджета на институцията? Има ли в Интернет страницата публикувани решения за откриване на процедури и обявления за обществени поръчки?

Изисква ли се електронен подпис за подаване на заявление по електронен път?

Обособена ли е такава секция. Връзки Анкети. Коледното настроение завладя децата в община Стралджа Вчера. Публикувани ли са в Интернет страницата сключени договори за обществени поръчки на институцията.

  • Продавам машина за нарязване на гуми
  • Лосион за тен dove
  • High strung free dance watch online free
  • Калибриране на батерия на лаптоп hp